Общество

Председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова и депутатът Десислава Костадинова на събрание в Пазарджик

Пазарджик. „Всяка партия остойностява себе си чрез своите намерения и цели. ГЕРБ,  ние имаме нужда да си върнем общините  и  да си изберем кметовете. Нашата цел е да увлечем максимално много хора чрез нашите идеи и да преобърнем модела в местната власт.Непосредствената, генерална цел пред ЖГЕРБ са местните избори и остават броени месеци за подготовка и мобилизация на структурите“, това каза в Пазарджик председателят на ЖГЕРБ Ирена Соколова. Тя присъства, заедно с Михаела Крумова от Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ  на областното отчетно-изборно събрание.

Сред почетните гости на президиума бяха общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик и зам.областен управител Гинче Караминова и народният представител от 13 МИР Десислава Костадинова. Активна роля на жените в провеждането на политиката и клубната работа на ГЕРБ в региона, отчете досегашният председател на ЖГЕРБ Лидия Панайотова.

Осем са жените общински съветници в област Пазарджик, две са дамите общински ръководители на организациите на ГЕРБ в Пазарджик и Пещера, две са жените кметове на населени места в региона, две са народните представителки в 41,42 и 43-то НС. Всички те, заедно с над 500 редови членове на организацията на ЖГЕРБ, са работили неуморно през последните няколко предизборни кампании и са провеждали инициативи посветени на семейството, жената  и детето, празници, носещи най-съкровените и човешки послания, които ГЕРБ дълбоко зачита, прокламира и уважава, се казва още в отчета за работата на областната организация на ЖГЕРБ в област Пазарджик.

Отчетът беше единодушно приет от събранието. В резултат от гласуването на делегатите за нов областен ръководител на ЖГЕРБ бе преизбрана Лидия Панайотова.

Коментари