Общество

Поздрав за работещите в полицията

Написано от Пещераинфо

Ученици посетиха Районното управление в Пещера и поздравиха служителките работещи там. Днес група ученици от Основно училище „Петко Рачов Славейков” в Пещера , водени от преподавателя по български език и литература г-жа Дафинка Чожгова посетиха Районното управление в града. Поводът за гостуването беше Международния ден на жената 8-ми март.

Малчуганите бяха посрещнати от началника на полицейското управление главен инспектор Елена Абаджиева и служителките работещи там. Тийнейджърите поднесоха своите поздрави по случай 8-ми март и подариха на всяка от дамите различни стихове посветени на майката и жената.

Домакините трогнати от милия жест почерпиха децата с лакомства и ги разведоха из сградата на управлението. Там те се запознаха с работата на гишетата на паспортна служба, дежурната част, с разположението на помещенията за задържане на лица, с дейността на експертите от „Научно-техническата лаборатория”.

Служителките благодариха от сърце за прекрасната изненада и на изпроводяк отправиха покана към учениците за повторно гостуване.

Коментари