Вашите сигнали

Изпратено от вас:Боклукът в нас и около нас

Пещера.Колко от вас минаха днес покрай тази гледка на „Мечето“? Няма по – красноречив кадър, който да описва българина – празен контейнер, затрупан наоколо с боклуци(там едва ли са ходили много бездомни кучета и цигани, които да извадят отпадъка). Това сме ние- мрънкаме за ред, а сме мърлячи.

И общината да не спи – до всеки контейнер, на всеки километър служител на БКС – съвестните граждани ще хвърлят, където си искат, а чистачите ще го събират в кошовете за боклук. Всички плащаме такса смет( може да струва колкото 3 кутии цитари на месец, че и по-малко, но имаме претенции да си цапаме и да ни чистят!)!

Срам ме е да пътувам от Пещера до Курорта – разни полуидиоти са хвърляли каквото намерят, където сварят. И използвам думата полуидиот, защто аз май съм пълен идиот, защото си нося боклука, докато намеря кош или пък си го събирам в колата и го хвърлям в собствения си такъв, когато се прибера…

Кога ще се оправим ли- никога, защото ако ние не се научим да си правим живота и околната среда добри, нямаме право да чакаме друг да го прави!

Коментари