Вашите сигнали Общество

Позиция на работещите в здравеопазването в град Пещера

Написано от Пещераинфо

С цялото ни уважение към Вас, хората на този град, ще се възползваме от правото на отговор по повод тенденциозна публикация във Фейсбук група за наш колега.

Факт е, че „монетата“ има две страни. Въпросната пациентка в този ден е идвала да й проверят документите за ТЕЛК за пореден път, без да е имала запазен час./ От 01.06.2022г. това е невъзможно./

Въпреки, че е уведомена за това на Регистратурата е тръгнала да влиза в кабинета, изпреварвайки 18 други записани и чакащи реда си пациенти. Независимо от това пак е обяснено, че документите са оформени.

За съжаление влизаме в обяснителен режим, но когато обвиняваш, предизвиквайки лавина от коментари, морално е да кажеш цялата истина. Ние твърдим, че в Пещера има много качествено, много лесно достъпно и максимално бързо реагиращо здравеопазване. Нека се уважаваме взаимно.

Заедно с всички нас д-р Манукова за 30 години стаж е помогнала и спасила много животи, с едни от най-тежките диагнози.

Твърдим, че тези, които ни квалифицират не са „Ангели“. Знаем, че те са на небето. Затова никой от нас не си е позволил да критикува пациенти. Редно е да упоменем, че пациентите освен права имат и задължения.

До тук с обясненията. За нас това вече е минало.

Всички ние заставаме зад д-р Манукова и продължаваме и занапред да се грижим за Вас. Ще има доволни, ще има и недоволни, което е нормално.

Животът продължава, както ние не можем без вас, така и вие на можете без нас. Нека се уважаваме взаимно.

С най-добри чувства: Хората с бели престилки от Пещера

Коментари