Култура

Зов за помощ !!!!

Пещера. Гина Сталева от Пещера се нуждае от спешно кръвопреливане. За Всеки от нас, който е съпричастен може да дари кръв в кръвен център в гр.  Пазарджик, като изрично заяви желанието си кръвта да е за Гина Сталева.  Нека заедно помогнем да се върне жива и здрава при семейството си !   Нека направим този жест към нея и близките й !

 

Коментари

Култура

ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Пещера. Близките на Румен Илиянов Медаров, роден на 30.10.1979г. в Пещера се обръщат към своите съграждани със Зов за помощ. На 6 февруари 2010г. Румен постъпва по спешност в болницата „Св. Ана“ в София с диагноза мозъчна аневризма. След ядреномагнитен резонанс е установено наличието на четири аневризми. След оперативна интервенция на стойност 2 400лв. едната от тях е емболизирана. За лечението на останалите три е нужна сумата от 7 000лв. Предстои спешна оперативна намеса, която е на стойност 3 000лв. Близките на Румен се обръщат с молба за помощ към пещерци и читатели на Пещераинфо. Набирателната сметка за лечението на Румен Медаров в лева е в Обединена Българска Банка- клон Пещера :

IBAN : BG 59UBBS80021009257230

BIC : UBBSBGSF

Коментари

Култура

ЗОВ ЗА ПОМОЩ !

Пещера. Уважаеми съграждани,

Обръщам се към Вас с призив за финансова помощ на дъщерята на наш синдикален член – Георги Томов Даракчиев- Мария Георгиева Даракчиева- родена на 24.08.1993 г. Мария след неуспешно претърпяна трансплантация на бъбрек – донор от нейната майка, се нуждае от спешна трансплантация на такъв в чужбина. За целта е необходима сумата от 92 000 евро за извършване на трансплантация на бъбрек във Франция или Израел. Същата е непосилна за семейството му. Нека помогнем за бъдещето на Мария, чрез дарение на суми в посочените банкови сметки :

BG19 UNCR 7000 1521 0003 71 – в евро – клон 381 : 

BG15 UNCR 7000 1521 0004 43 – в лева – клон 381

С уважение : Румен Пелев – Председател на ПСД- Пещера и Член на УС на НПС в България

Коментари

Общество

Зов за помощ!

Пазарджик.34-годишната Ива Дойкова от Пазарджик, майка на две деца – момиченце на 5 и момченце на 7 години, се нуждае от средства, за да продължи борбата си с рака на кожата.
Диагнозата й е поставена през 2011 г. След проведена химиотерапия състоянието й се влошава, налагат се няколко операции, смяна на тазобедрена кост. По-късно обаче са открити разсейки по тялото й. В момента Ива е в болница. Лекарите дават надежда за възстановяването й, ако се лекува с ново, но много скъпо лекарство, което не се внася у нас и трябва да се купи от чужбина – една опаковка от препарата струва 5140 лв., а за шестмесечния курс на лечение са необходими 130 хил. лв.
Съпругът на Ива е безработен, семейството й вече е изчерпало всички възможности за теглене на кредити, но парите стигнали само за месец.
Днес бащата на младата жена и приятелката й Петя Попова, които присъстваха на пресконференцията на общинското ръководство, изказаха дълбоката си благодарност за съдействието на медиите. Досега по сметката й са постъпили около 32 хил. евро, пари са събрани и в дарителските кутии, поставени на няколко места в града.
Набирането на средства продължава. Да помогнем на Ива! Тя има само една мечта – да оздравее, за да отгледа децата си.
Общинска банка – Пазарджик
BIC – SOMB BGSF
IBAN – BG83 SOMB 91301051885002
Ива Йорданова Дойкова
 

Коментари