Институции

Ученик от Пещера беше Секретар на Областната администрация

Пазарджик

С първата си резолюция Нанси Цветанова пое за ден функциите на областен управител. Екипът, част от инициативата на „Джуниър Авчийвмънт България“ „Мениджър за един ден“ допълват заместниците Стефани Пенкова, Кирила Кирова, Лазар Грънчаров – гл. секретар, Йоана Ботева и Мария Райджова. Живеем в странни и бурни времена, но, както казваше мой преподавател, най-голямото щастие е да живееш в размирни времена, защото в тях можеш да научиш неща, които иначе никога няма да научиш, каза областният управител Трендафил Величков.

„Днес ще имате възможност да се запознаете с работата на държавните структури и да усетите атмосферата в тях. Както знаете, по Конституция, ние представляваме българското правителство и държавата на територията на нашата област и като такива сме отговорни за всичко, което се случва тук. Постарайте се да научите нещо от колегите, защото аз гордо мога да кажа, че това е администрацията с едно от най-високите реномета в нашата държава“, допълни Величков.

Целият екип от млади мениджъри от ПГИМ Пазарджик, СОУ „Г. Бенковски“ Пазарджик, СОУ „Св. Климент Охридски“ Пещера и СОУ „Нешо Бончев“ Панагюрище, получи сертификати за днешния ден в Областна администрация – Пазарджик.

Коментари