Общество

Три дни до концерта в подкрепа на Мария

Пазарджик-Пещера. Три дни преди благотворителния концерт в подкрепа на Мария Даракчиева, младата жена даде специално интервю за Телекабел. Заедно с нея беше и инициаторът на концерта Гергана, дългогодишен приятел на семейството. Тя благодари на пазарджишкия кмет Тодор Попов и Диляна Матакиева от администрацията, която е помогнала за организацията. Очакванията са за препълнена зала, не само заради имената от афиша- Орлин Павлов, Ивана, Росица Пейчева…, а заради доброто дело.

Минути преди срещата с телевизионната камера, Мария се срещна и с народния представител от ГЕРБ Десислава Костадинова, която откупи билети за концерта в четвъртък. „Не е важно дали ще успея лично да дойда на концерта, Мария трябва да знае, че винаги може да разчита на моята подкрепа”, коментира Костадинова. Нейната политическа сила не за първи път помага в набирането на средства за предстоящата втора трансплантация.

За нас пък Мария и баща и споделиха добрата новина – кметът на Пещера Георги Козарев я е поканил да работи в администрацията по заместване. Тази протегната ръка върна усмивката на детето ми,сподели Георги Даракчиев.

Благотворителният концерт в подкрепа на Мария Даракчиева ще се състои в четвъртък – 27 ноември. 

Коментари