Култура

Мими все още пътува към Беларус.Операцията може да е в ранния следобед

Мария Даракчиева все още пътува към Минск за спешна операция – дългоочакваната трансплантация на бъбрек. Както вече съобщихме снощи в Беларус е намерен донор.

Пътуването на младата жена е цяла одисея. Тъй като е нямало полет за Минск от България се е наложило тя да замине за Букурещ с кола и от там със самолет през Виена за Минск. Самолетът пристига в столицата на Беларус в 12:50 ч. Със съдействието на зам.-кмета на Община Пещера Стефан Балабанов, който се е свързал с представителя на посолството на Република България в Минск, консулът Дочко Дойчев , който ще посрещне на летището Мария Даракчиева и по най-бързия начин, без митнически проверки и формалности  ще я закара до болницата, където ще се направи операцията. Самата операция се очаква при добро стечение на обстоятелствата да започне около 13:30 ч.

Все още се събират парите за операцията.

Можете да помогнете с дарителски СМС-и на номер 17777 с текст DMS MIMI. За абонати по договор с Tеленор, VIVACOM и Mtel цената на еднократен дарителски  sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС. Има и други възможности – вижте тук: https://dmsbg.com/5643/da-pomognem-na-maria-darakchieva/

Нека помогнем за бъдещето на Мария, чрез дарение на суми в посочените банкови сметки на нейно име:

BG19 UNCR 7000 1521 0003 71 – в евро – клон 381

BG15 UNCR 7000 1521 0004 43 – в лева – клон 381

 Операцията трябва да се плати до 8 май!

Семейство Даракчиеви благодарят на :

                                                                                                                                                                          Ружка Семерджиева

Златка Гемиева

Христина Дачева

Фаня Колева

Валя Недялкова

Цветелина Стайкова

за тяхната безкористна и всеотдайна подкрепа и намирането на подходящата дестинация за пътуването на Мария Даракчиева!

Уважаеми съграждани и всички, които са съпричастни , призоваваме ви да помогнете кой с колкото средства може , за да съберем нужната сума и Мария да се върне жива и здрава !

Коментари