Институции Общество

Народният представител Десислава Костадинова с поздрав към учители и ученици

Скъпи учители,

мили ученици,

На 15 септември започва новата учебна година, а с нея и на предизвикателството пред учителите да предадат повече знания, а на учениците да ги усвоят.  Изживейте емоцията на първия учебен ден, подновете уникалната връзка между учител и ученик. Но наред с учебния процес намирайте и време заедно да се забавлявате.

Имам специално отношение към учителите. За мен те са най-важните хора в живота на децата ни, след нас – родителите. За това е моето огромно уважение към ежедневните r; опити да правят от децата ни по-знаещи, по-независими и по-разумни хора! Дерзайте и през тази година.

В тези дни се връщат хубавите ми ученически спомени. Надявам се и днешните ученици след време да си спомнят училището по същия начин.

Най-важни днес обаче са първокласниците. Те ще чуят за първи път училищния звънец и за първи път ще седнат на чина. Надявам се да запазят трепета до края на своето образование!

Но днес ще има и хора, които са тъжни – това са пенсионираните учители. За това искам да поздравя и тях, надявайки се да им върна спомените от всеки техен 15-ти септември.

Пожелавам ви успешна учебна година! Надграждайте наученото и пазете знанията си!

 

Десислава Костадинова

Народен представител от ГЕРБ

Заместник – председател на комисията по политиките на българите в чужбина

Член на комисията по културата и медиите

 

Коментари