Общество

Десислава Костадинова гласува за Ирена Соколова

София. Народният представител от пазарджишкия избирателен район Десислава Костадинова участва в заседанието на Общото събрание на „Жени-ГЕРБ”. На днешния форум нежната част от партията си избра нов председател- Ирена Соколова. Преди да се стигне до вота, дамите изслушаха министър-председателя Бойко Борисов и заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. От трибуната Цветанов каза: „Силата на ЖЕНИ ГЕРБ е в това, че Вие давате тази основа и сте проводник на тези семейни ценности, които всички ние като български граждани искаме да имаме в нашето семейство. Жените са тези, които дават истинската топлота на всяко едно семейство.”Цветанов цитира данни, че от общо 1601 общински съветници от ГЕРБ над 500 са жени. Той призова те да се подготвят много сериозно за предстоящите местни избори, защото партията разчита на тях.
Приветствия към участниците отправиха и председателят на Народното събрание Цецка Цачева и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Специален гост на форума беше председателят на ЕНП-жени Дорис Пак.

Любопитно е да се отбележи, че в пазарджишка област само две дами оглавяват общински структури на ГЕРБ. Едната е начело на организацията в Пазарджик- Гинче Караминова, другата е Десислава Костадинова. Лидерът на ГЕРБ в Пещера сподели: „Този факт ми дава повече мотивация да докажа, че се справяме с отговорностите по-добре от колегите си мъже.”

Коментари