Политика

Четирима извършители на кражби са заловени през изминалото денонощие от полицаи в областта

Написано от Пещераинфо

Четирима извършители на кражби са заловени през изминалото денонощие от полицаи в областта. Около 03.30ч. вчера мъж проникнал през незаключена врата в гараж, собственост на С.Ч.-60г. от Панагюрище. Крадецът разбил катинар от шкаф и отмъкнал сумата от 1154 лева. Не след дълго обаче той бил заловен от служители на РУП-Панагюрище. Станало ясно, че автор на престъплението е панагюрецът А.Д.-52г.

Вчера в РУП-Септември се получил сигнал от В.Д.-41г.-жител на септемврийското село Лозен. Мъжът съобщил, че в началото на юли неизвестни направили опит да откраднат около 40 метра проводник, захранващ електрическа помпа за вода. В хода на проведеното разследване криминалистите стигнали до самоличността на неканените гости. Оказало се , че това са двама 15-годишни тийнейджъри, живеещи в същото село.

Вчера по обед в магазин за дрехи в Пазарджик 27-годишната Е.П. от областния град се простила с дамската си чанта. В нея жената съхранявала сумата от 150 лева, дебитна карта и лични вещи. Минути по-късно с дебитната карта била изтеглена сумата от 120 лева от банкомат в областния център.  Благодарение на светкавичните действия на служители от сектор „Криминална полиция” при РУП-Пазарджик крадецът бил заловен. 25-годишния панагюрец Н.К. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а срещу него е образувано полицейско производство.

Коментари