Общество

Честит 100-годишен юбилей на баба Петра от с. Радилово!

Написано от Пещераинфо

В село Радилово община Пещера си има вече столетница ! На 3 февруари 2020 година, Петра Георгиева Батаклиева навършва 100 години. Баба Петра е родена на 3 февруари 1920 година в село Радилово. Родила двама сина и една дъщеря. Радва се на две внучета и две правнучета.
Век житейски път сам по себе си е повод за гордост и житейска радост. Пожелаваме на баба Петра да се радва на здраве и благоденствие. Да изпраща всеки един ден с удовлетворение и душевен мир и посреща новия с надежда.
Мила ни бабо Петро, приеми най-сърдечните ни поздравления по повод 100-годишния ти юбилей. Малко са тези, които имат възможността да преминат през изпитанията на цял един век. Радостни сме, че имаме възможността да изразим почитта си към човек с толкова богат жизнен опит. Желаем на Вас и Вашите близки здраве и спокойствие. Бъдете обградена с любов и уважение. Съхранете бодростта и силата на духа си, за да можете да предавате мъдростта, натрупана през годините, на подрастващите поколения и обичаните от Вас хора. Честит празник!
Настоятелството на Народно Читалище “Зора-1903“ село Радилово

Коментари