Избори

Цветан Цветанов в Радилово: Десислава Костадинова бе достоен народен представител

Радилово, Пещера.В неделния следобед Радилово посрещна кандидатите за народни представители от ГЕРБ Екатерина Захариева и Десислава Костадинова, както и заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов и най-младия евродепутат Андрей Новаков.

20170319_153811

Пред препълнения пенсионерски клуб в пещерското село водачът на пазарджишката листа на ГЕРБ Екатерина Захариева сподели, че е много важно начело на листата да е местен човек, който има сантиментална връзка с региона, защото така ще е по-ангажиран и по-отговорен пред избирателите. „Управлявахме 6 години и направихме повече от всички. Поемам ангажимент, че ще бъда с вас винаги когато мога.Ще поема ангажимент да изпълня всяка поета отговорност“, каза пред хората Захариева.

20170319_154900

От друга страна Цветан Цветанов изтъкна, че трябва да има стабилна връзка между местната, законодателната и изпълнителната власт. „Силата на ГЕРБ е, че ние не делим хората по пол, възраст или вероизповедание. Ние не делим населените места в България на големи и малки. Заставаме пред вас с лицата си и искаме Вашето доверие на 26-ти март, за да работим за всеки един от вас в следващите четири години.“, каза Цветанов.

“Не се говори какво ще стане след 26. Другите не предлагат програми, а ние искаме да говорим само за това, което предвиждаме. В Пещера има инвестиции, а добро образование ще осигури повече заетост. Ние представяме секторните политики в цялата страна. Важно е да подобрим здравеопазването. Допуснаха се грешки. За това вече няма да правим компромиси“, продължи Цветанов.

Пред хората в Радилово той изтъкна, че Десислава Костадинова е била достоен народен представител, който винаги е търсил повече подкрепа за община Пещера. Сред примерите за това са отпуснатите средства за преодоляване на свалчищата по пътя за „Св.Константин“, където текат необходимите процедури и допълнителната субсидия от 2 милиона лева за ремонт на околовръстното шосе.

20170319_155809

В емоционално изказване пред радиловци, евродепутатът Андрей Новаков каза, че: „Нашата най-голяма мотивация да обикаляме са вашите отрудени ръзе.  Роден съм в село като вашето и знам какво е да станеш в 6 ч сутринта, за да се грижите за семействата си. Големите герои сте вие, които останахте тук“. 

ПП ГЕРБ е с номер 11 в интегралната бюлетина.