Избори

Хората от „Изгрев“: Г-н Зайчев, спрете кранчетата за изтичане на общински средства

Пещера.Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Пещера Николай Зайчев се срещна с жителите на най-големия квартал в града „Изгрев”. Той бе придружен от народния представител Десислава Костадинова и четирима от кандидатите за общински съветници на партията – Добринка Смилянова, Славка Чанакчалиева, Явор Гудов и Яна Кулинска.

Близо два часа хората задаваха въпроси на Зайчев за развитието не само на своя квартал, но и на цялата община.

Кандидат-кметът изтъкна, че необходимите условия, за да се развива общината са преди всичко много работа, постоянство и упоритост.

Зайчев сподели пред хората някои от основните приоритети в управленската си програма, с която се явява за одобрение пред жителите на общината, които са работодатели на кмета и екипа му.

Най-пряко живеещите в кв.”Изгрев” ги засяга асфалтирането на една кратка отсечка от ул.”Стефан Караджа”, която ще осигури бърз излаз от квартала към промишлената зона и центъра на града.

Николай Зайчев обясни за намерението да бъде изградена многофункционална спортна зала на територията на бившата казарма. „Теренът на казармата беше върнат на общината преди 8 години, но не се направи нищо, за да се развие това място”, каза Зайчев.

За пореден път изключително добър отзвук получи намерението Първи комплекс да бъде преобразуван в общински и да се ползва от всички по предназначение. Сега има възможност сградата на бъде ремонтирана по една от оперативните програми, за да може отново да се използва за зелени училища, отмора на възрастните хора, а и общината да има леглова база, обясни Николай Зайчев.

Хората призоваха Зайчев, когато стане кмет да помисли за повече детски и спортни площадки – тема, която заема едно от основните места в неговата управленска програма.

Срещата завърши с призив да се спрат кранчетата за изтичане на общински средства. На това Николай Зайчев отговори, че няма да пожали време, усилия и енергия, но ще разчита на хората да са до него с идеите и разбирането си.

В община Пещера ПП ГЕРБ е с номер 10 в бюлетините.

Коментари