Спорт

Федерацията по бадминтон с нов президент, представителите на Пещера гласуваха за него

София.Добринка Смилянова и Костадин Ангелов от СКБ“Пещера“ взеха участие в общо отчетно-изборно събрание на федерацията по бадминтон. На събранието, делегатите от 61 клуба от цялата страна, единодушно решиха Володя Златев да замени проф. д-р Пюзант Касабян на поста президент на БФБадминтон. Касабян сам пожела да се оттегли от поста заради напредналата си възраст. На 12 януари догодина той ще навърши 77 години. Д-р Златево досега заемаше поста изпълнителен директор на федерацията.

Проф. Касабян беше начело на БФБадминтон в последните 25 години. Той единодушно беше избран от делегатите за почетен президент и член на Управителния съвет.

Тази година бадминтона у нас става на 50 години. Пещерци имат повод да се гордеят с факта, че в специалното издание по повод годишнината достойно място, като част от националния отбор на България намира и Добринка Смилянова.

„Разлиствайки страниците на юбилейната книжка ме заливат прекрасни спомени. щастлива съм, че и до момента съм част от сплотеното семейство на българския бадминтон“, сподели за Пещераинфо Смилянова.

Коментари