Общество Региона

Туристическа агенция „Белпрего“ традиционно организира Коледно парти

Пазарджик. Традиционно Коледно парти събра отново екипа на Туристическа агенция „Белпрего“. Екип, увеличил се през деветте години на съществуването си, с още няколко души от миналогодишното парти, не скри удовлетворението си шефката на агенцията Радослава Белеганска.

 

И понеже партито е традиционно, традиционно Снежанки (или момичета на късмета), посрещаха гостите с пита и късмети, с радост ги посрещаха и домакинът Ради (Радослава Белеганска) и Дядо Коледа. Почти целият екип се събра, доведоха и приятели. „Защото ние сме пристрастени към пътуването, а Вие?“, е водещо за работещите в „Белпрего“, което пък им позволява да кажат „Превърнете мечтите си в реалност, ние ще ви помогнем те да се сбъднат“. Клип, събрал живота на фирмата и предложения за круизи, празници, бизнес-пътувания, конференции, автобусни и самолетни билети.  

„Декември е грижа, внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Декември е едновременно край и ново начало, прошка, доброта“. С тези думи Радослава Белеганска приветства не само екипа си, а и, както се изрази, слънчевото дете на нашата фирма – Руми. Руми (момиче със заболяване) наистина е част от фирмата, чест гост сред екипа, проявила достатъчно воля и желание да направи и университета част от живота си. Коледни картички, изработени от Руми и нейни близки бяха купени благотворително и не просто зарадваха, а допълниха празника на гостите. Традиционно присъстващите бяха запознати с възможностите за пътуване през тази година – почивки, екскурзии, дестинации наблизо и далеч – от съседи на Балканите, до пирамидите в Египет или екзотиката на Дубай за 2018 г., като не забравят по-ниските цени на ранните записвания.

Дядо Коледа спря при всеки гост, а фирменият календар от него ще напомня за семейството „Белпрего“. Централният офис на това семейство е в Пловдив, но офиси има също в Пещера и в Пазарджик. В областния град офисът се намира на ул. „Черни връх“ 2, а в Пещера – на пл. „България“ 1.

Коментари