Институции Общество

СУ ,, Св. Климент Охридски“ започна виртуално честване на 24 май

Написано от Пещераинфо

Скъпи приятели,

Последните два месеца поставиха всички ни пред различни трудности и предизвикателства. Пред нас – учители, родители и ученици, застана трудната задача като се реорганизираме максимално бързо и адекватно, да продължим обучението, макар и от разстояние. С помощта на високите технологии се опитваме да преподаваме, да подкрепяме и насърчаваме своите ученици, за да не оставим нищо да попречи на благородната ни мисия – да образоваме и възпитаваме бъдещето на България.


Днес в навечерието на Деня на Светите братя Кирил и Методий и славянската писменост и култура, който отбелязваме достойно всяка година, ние учениците и учителите на СУ“Свети Климент Охридски“ смятаме, че може да отбележим празника си дори и виртуално. В продължение на няколко дни ще ви представяме инициативите и успехите си, с които доказваме,че вървим достойно по пътя на предците си и същевременно крачим смело към бъдещето.

Защото нашето училище е територия на красотата и креативността, на научните и спортните постижения. Защото сме добри и искаме и вие да го видите.Защото нищо не може да ни попречи да отбележим своите големи празници – само ще добави нов нюанс в добрите ни училищни традиции.


Екипът на СУ ,, Св. Климент Охридски“ , гр. Пещера

Коментари