Институции Любопитно Общество Региона

Стартира втора кампания за набиране на членове за Съвета за младежка политика в Пещера

Написано от Пещераинфо

Пещера.Съветът за младежка политика стартира кампания за набиране на нови членове, която ще продължи до 20-и март. Всички, желаещи да се включат, могат да попълнят анкетна карта тук: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0McV3m0jLfCUyC1HNj0dkW_J70JRa9aw9A31Z8aL3R-VI5g/viewform. Одобрените кандидати ще получат покана за участие във втория етап от кампанията чрез имейл и/или телефонно обаждане.

Кампанията е поредна за клон Пазарджик и втора за клон Пещера. "Отново търсим да привлечем нови и позитивни попълнения в нашия екип, които искат да развият своите личностни умения и имат активна гражданска позиция. Дейностите, които изпълняваме целят да развият потребностите на младите хора в Пазарджик и Пещера, носейки безброй ползи и контакти на нашите членове", се казва в съощението на Съвета.

През изминалите три години от съществуването на организацията са осъществени над 60 събития, кампании и инициативи, като сред тях са TEDxPazardzhik, Пазарджик Експо, Social Evenings, Focus on success, Пазарджик обича, „Месец на четенето”, тренировъчни лагери, семинари и др.

Коментари