Общество

Станимир ще вземе участие в 11-тата Национална кулинарна купа България 2018 г.

Пещера-Рловдив. Станимир Калинов ще вземе участие в 11-тата  Национална кулинарна купа България 2018 г. В кулинарната надпревара Станимир ще мери сили в категория " Най-добър Готвач на България". Надпреварата ще се проведе в два последователни дни – 20 и21 април в Международен панаир,  Палата 2 в Пловдив.Национална Kулинарна Купа на България е единственото кулинарно състезание в България, на което могат да премерят сили най-добрите и смели готвачи. "На 19 април ще присъствам на брифинг с организаторите и ще участвам в регистрация за жребии за номер на бокс", каза Станимир за Пещераинфо. 
В този конкурс ще има нтересни дисциплини и нови предизвикателства. Освен калсическите дисциплини за 'Най-добър Кулинарен отбор на България", " Най-добър Готвач на България", "Най-добър Сладкар на България", ще се проведе и годишната надпревара за "Най добър Пицар на България".
Основен акцент в Национална кулинарна купа на България ще е Панорама за “ Най-добър млад готвач”,”Най-добър млад хлебар,сладкар” ,“ Най-добър млад сервитьор “, на Министерството на образованието, младежта и науката.

Коментари