Общество

Станимир : Искам да натрупам още малко гласове и разчитам на подкрепа

Пещера. "До вчера водих по брой гласове за надпреварата в Национална Кулинарна Купа България 2017 и бях на първо място в топ 10 на професионалистите, но сега ме изместиха на второ място с 656 гласа съм,а първия с 659. Това сподели пред Пещераинфо Станимир Калинов.

Припомняме, че кампанията “Стани UniChef” стартира на 01 Октомври 2017г. и продължава до 11 ноември 2017г. включително. „Кампанията“се провежда на уеб сайта www.unichef.bg, а вторият етап от кампанията – в София, по време на СИХРЕ 2017.

Станимир е снимал готовото ястие и е качил снимката заедно с текстово описание на рецептата по компоненти  на следния адрес : http://unichef.bg/plate/292 . "Сготвил съм модерна и съвремнна интерпретация на агнешко по Гергьовски, каза Станимир". На събитието финалистите ще трябва да приготвят в реално време предложеното от тях ястие в 3 порции за 1 час. Те ще бъдат оценявани от жури, съставено от международни готвачи. 

"Надявам се моите съграждани и приятели от областта да дадат своя глас за мен. Искам да натрупам,още малко гласове и разчитам на подкрепа", призна майсторът на вкусни ястия.

Коментари