Общество

След дъжд качулка – след снимка в Пещераинфо реакция. И в двата случая късно

След нашата снимка някой се сети да свърши малко работа - почти по тъмно.
Написано от Пещераинфо

Картинката от Радилово, която ви показахме вчера и която гледахме дни наред, може би повече от седмица силно разтревожи управителя на пещерското водно дружество и вече на смрачаване някой служител на дружеството го отнесе заради нашата публикация и почти по тъмно бе изпратен да постави няколко конуса. Стърчащото предупредително средство от метал обаче си остана на същото място.

Та въпросът ни е – Никой ли от водното дружество или от общината не е минал от там? Доколкото знаем самият шеф на ВКС не е от Пещера и вероятно всяка сутрин минава по платното с пропадналата шахта!

Да не говорим, че шахтата е пропаднала по-отдавна. Но то и целия път е осеян с кръпки и пропадания след „блестящия“ воден цикъл направен преди 8-9 години, и заради който са язвите по това натоварено шосе.

Г-н управителя дори ни нападна, че сме публикували снимката вместо да подадем сигнал до дружеството. Защо трябва да чакате сигнал за нещо очевидно, което се вижда от всеки и което не вярваме, че вие самият не сте забелязал. А и ВКС все още е общинско дружество, принципалът му не е ли Общинския съвет, няма ли общински съветници от Радилово, които да ви кажат? Общинското ръководство не пътува ли извън Пещера? Та никой не е видял металния кол, който заплашително стърчи и плаши шофьорите/Жалко, че розовият балон, завързан за него се е спъхнал иначе можеше и да е красиво!/.

Коментари