Вашите сигнали

СК по бойни изкуства „Да Дао“ ще проведе три открити тренировки

Пещера. Спортен клуб по бойни изкуства "Да Дао" с голямо удоволствие ще направи един подарък за всички малки и големи фенове на бойните изкуства. Ще проведем три (3) открити тренировки – на 1-ви, 8-ми и 15-ти октомври от 11.00 до 12.00 часа на седем места в цялата страна. Местата са както следва:
– Град Пловдив – Парк "Рибница" (Квартал Кършияка)
– Град София – "Борисовата градина" до езерото с лилиите.
– Град София, школа Искър – Младост 2, парк "100 години София".
– Град Перущица – в двора на училище Петър Бонев.
– Град Пещера – в двора на училище "Св. Патриарх Евтимий".
– Град Благоевград – Градската градина, до детската площадка.
– Град Кюстендил – Градския площад, до театъра.

Тренировките са подходящи за малки и големи, както за начинаещи, така и за напреднали. В трите тренировки, ще се изучават базови техники и упражнения от Да Дао, упражнения с партньор, изпълнение на техники в уреди, техники от уличната самозащита и упражнения от "физическата подготовка".
Ще се запознаете с нашите инструктори и елитни състезатели и ще може да ги попитате това, което ви интересува. Също така, ще получите информация за нашите зали, условията за тренировки и всичко друго, което ви вълнува.

– Облекло и екипировка: Бъдете с удобни спортни дрехи и обувки. Ние ще предоставим необходимата екипировка.
– Участието в академията е напълно безплатно за всички желаещи, не е обвързано с ангажименти или бъдещи плащания. Не се изисква регистрация или записване. Елате на избраното от вас място поне 10 минути преди началото на тренировката, намерете нашите инструктори и се забавлявайте :).

Разбира се, ако сте останали доволни, ще се радваме да разкажете за нас на приятелите си.

Коментари