Спорт

„Свобода 2011“ добави още една точка в актива си

Разлог. Една точка успя да измъкне отборът на „Свобода 2011“ при гостуването си на коравия тим на „Пирин“(Разлог). По молба на домакините срещата от VIII кръг се изигра по-рано. В деня на Независимостта двата отбора направиха абсолютно независимото 0:0.

Още във 2 минута А.Велев нацели гредата и неуспя да даде аванс на пещерци.Последваха още пропуски и така се стигна до 22 минута, когато "Пирин" получи дузпа за игра с ръка в наказателното поле на М.Шуманов.Опитният Тодор Пандев застана зад топката, но за радост на пещерския тим,той не успя да уцели вратата. През второто полувреме пропуските пред двете врати преобладаваха, а най-чистото положение се откри пред К.Харизанов.Той получи страхотен пас от Т.Динчев,преодоля вратаря,но ударът му бе избит от голлинията от притичал защитник.

Така отборът на Пещера има актив от 8 точки, записани след 2 победи и 2 равни мача.

В следващия кръг на 2 октомври „Свобода 2011“ ще е домакин на „Миньор“(Перник). Срещата е с начален час 16 ч. Входът отново ще е 2 лева.Междувременно от клуба напомнят, че продължава приемането на заявки за клубни карти. Срещу 30 лева всеки привърженик на отбора ще има достъп до всички домакински срещи на отбора, както и да помогне единствения футболен отбор в града.

Коментари