Вашите сигнали

Родител на дете в ДГ“Иглика“: Ние решихме да събираме пари за наше удобство

Името и профилната снимка сме изтрили, заради желанието за анонимност на майката.
Написано от Пещераинфо

„Здравейте! Бих желала да изразя мнението си, като родител на дете посещаващо ДГ „Иглика“. В интернет пространството се появи публикация, относно събирането на пари и консумативи за децата. Истината е, че това е решение на нас родителите и никой не ни е карал насила.

На проведена родителска среща на 18.09.2019г., на групата, взехме единодушно решение за закупуване на помагала, материали, 2 лева на месец за вода и санитарни материали за децата. Помагалата са на стойност 24 лв. А материалите за работа малко над 13 лв. Това са еднократни суми за цялата учебна година. Парите за вода се събират, за да бъде по- лесно за родителите, а не всеки родител да носи туба. Санитарните материали са мокри кърпи, тоалетна хартия, салфетки и течен сапун( не всеки месец). ПВЦ чашите влизат в сумата за водата, но родителите носим по 100 бр. , защото децата ни ги ползват наистина 1 път. Ние като родители, преценихме, че след като децата ни ползват тези удобства в къщи, не трябва да бъдат лишавани и в градинката.

Още веднъж, това е решение на родителите, не на ръководството или служителите.“

 

Дамата, която ни е написала това не желае името и да добива популярност, но предполагаме, че и други родители могат да потвърдят написаното от нея.

 

Коментари