Реклама

“ИнфоЛийд” ЕООД предлага на Вашето внимание медийно отразяване на предстоящите избори за Европейски парламент в поддържаните от фирмата информационни сайтове. С един договор Вие имате възможност да рекламирате в два информационни сайта!

Това са:

http://pz-info.com/ – Регионалният информационен сайт за Пазарджик и областта

 

https://peshterainfo.com/ – Информационният сайт на Пещера

 

Какво Ви предлагаме?

  1. Коректност и точност на предаваната информация
  2. Етично поведение
  3. Отговорно отношение към договорените задачи

 

 

Вижте нашата оферта 2 в 1!

 

Публикуване на новини, обяви и съобщения, свързани с Вашата предизборна кампания в Пазарджик и региона  в сайта http://pz-info.com

Регионалният информационен сайт стартира на 6 май 2012 година. В него се публикуват местни и регионални новини, както и най-важното от страната. Благодарение на обективната и коректна информация сайтът бързо се нареди до вече утвърдените онлайн медии в Пазарджик и областта. 

Цена:

1200* лв, без ДДС, която включва период от 30 дни, без фиксиран брой новини, които се публикуват на ден, без те да надвишават 100 за целия период.

100* лв., без ДДС – цена на една публикация

Начин на получаване чрез посочения e-mail :pzvesti@abv.bg  

Публикуване на предизборни графични банери, свързани с предизборната кампания

Предлагаме Ви два основни формата за рекламни банери:

250 x 250 Пакетна цена за 30 дневен период 400 лв. без ДДС

750 x 120 Пакетна цена за 30 дневен период 600 лв. без ДДС

Публикуване на новини, обяви и съобщения, свързани с Вашата предизборна кампания в Пещера и региона  в сайта https://peshterainfo.com/

Сайтът е създаден на 6 декември 2010 година. Той е единствената местна медия, която публикува новини от общините Пещера, Брацигово и Батак и е достъпна напълно безплатно. Информационните материали, публикувани в Пещераинфо се качват и във Фейсбук.

Цена:

600* лв, без ДДС, която включва период от 30 дни, без фиксиран брой новини, които се публикуват на ден, без те да надвишават 100 за целия период.

70* лв., без ДДС – цена на една публикация

Начин на получаване чрез посочения e-mail: novini_peshtera@abv.bg  

Публикуване на предизборни графични банери, свързани с предизборната кампания

Предлагаме Ви два основни формата за рекламни банери:

120 x 240 цена за 30 дневен период 400 лв. без ДДС

300 x 250 цена за 30 дневен период 550 лв. без ДДС

При сключване на договор за цялостно отразяване на Вашата предизборна кампания Ви предлагаме пакетна цена за публикуване на материали и поставяне на банер по ваш избор на сайтовете pz-info.com и peshterainfo.  Реалната пакетна цена на база най-висока цена на банер и цена едномесечни публикации би струвала 2950 лв.

При сключване на договор на пакетна цена обаче Вие получавате 20{34ec07058fbbd3c8b9da8cebba1f176bcfe58954233511eb42f8e164f4d7df74} отстъпка или отразяването на Вашата кампания в нашите сайтове ще струва 2360* лв.

 

*За флаш-банери се начислява +50 процента

 

* Цените са за материали изпратени на посочената електронна поща. При заявено желание за присъствие на репортер на мероприятията в рамките на предизборната кампания цената се удвоява.

 

„ИнфоЛийд” ЕООД Ви желае успех в предстоящата предизборна кампания!

                                                        

        

 

Коментари