Институции Политика

Различни хора, с различни проблеми посетиха приемната на Десислава Костадинова

Пещера.Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова проведе приемна за граждани в Пещера. Приемният ден премина при изключително голям интерес. Представител на църковното настоятелство на храма „Св.Димитър“ потърси Костадинова за финансова помощ за санирането на параклиса „Св.Мина“, който се намира в непосредствена близост до „Св. Димитър“. Тъй като ГЕРБ и лично Десислава Костадинова многократно са подкрепяли инициативи на църквата и сега от настоятелството разчитат на подкрепата на своя народен представител за подпомагане при санирането на параклиса.

След като община Пещера се очерта като една от най-добрите при реализирането на проекти за енергийна ефективност по Оперативна програма „Регионално развитие“, по която бяха обновени 43 жилищни и 4 административни сгради, в приемния ден дойдоха хора, които се поинтересуваха дали тази програма ще продължи.

Традиционно на приемната имаше и хора, които потърсиха Десислава Костадинова за помощ при решаването на различни проблеми, както и за подкрепа при намирането на работа.

Костадинова получи и приятна изненада. Дни преди Великден една от посетителките на приемната от Велинград донесе на народния представител кошничка с великденски яйца, писани по популярната местна технология.

„Благодаря на всеки, който идва на моите приемни. Неведнъж съм казвала, че те са много важни за мен като народен представител, защото ми дават необходимата обратна връзка за това, което вълнува хората, какви са техните реални проблеми“, сподели след края на приемния ден Костадинова.

Коментари