Институции

Първенството по тенис на маса ще започне от Пещера

Написано от Пещераинфо

Пещера. Сезон 2021/2022год в тениса на маса във В-2 югозапад ще бъде открит в Пещера, съобщи за Пещераинфо председателят на СКТМ Пещера Валентин Делчев. Нашият клуб взе домакинството от първия кръг във В-2. В него тази година отбора ще мери сили с:
1.СКТМ 1995 III – Панагюрище
2.Масов тенис III – Пловдив
3.Златица – Златица
4.СКТМ Пещера
5.СК Тенис II-Панагюрище
6.Неврокоп Тм -Гоце Делчев
7.Машстрой Марица Фест-Пловдив
8.Филипопол II -Пловдив
9.Съединение – Съединение
10.Попови – Стамболийски

Август месец ще се проведе традиционният турнир за годината между СКТМ Пещера и СКТМ Брацигово. По принцип този турнир го правим декември, но сега ще е август, за да го съчетаем с  едно приятно събитие. Получих лично покана от председателя на СКТМ Брацигово Йордан Паунов да открием новата зала за тенис на маса която община Брацигово предоставя на местния клуб“, сподели за нашата медия Валентин Делчев.
На 5 септември пещерци ще участват в годишния турнир, организиран от председателя на  СКТМ Неврокоп-Тм Илия Терзиев, за купата на Гоце Делчев. Припомняме, че миналата година СКТМ Пещера взе купата на Гоце Делчев в лицето Онур Ахмед.
На 16 октомври стартира лигата по тенис на маса и Пещера ще е домакин на откриването и на първият кръг от лигата В-2 югозапад. Ноември месец ще е вторият етап от лигата. Декември  ще завърши с  коледен турнир и награждаване за спортист на годината.

Коментари