Избори

Пълна зала приветства отбора на ГЕРБ

Пещера.ПП ГЕРБ представи кандидатите си за кмет на общината и общински съветници. Петъчната вечер в читалище „Развитие” започна с изложба „Пещера в миналото”, събрала фотографии на родопския град от началото на миналия век. Изложбата бе подредена изцяло по инициатива на Николай Зайчев, а след това тя ще остане за читалището, което ще разполага с фотографиите. Идеята на кандидата за кмет бе да покаже миналото на Пещера, имайки предвид как изглежда градът днес, хората да помечтаят за това как искат да изглежда той утре.

Изложба

След откриването на изложбата, пред пълната зала на читалището бяха представени кандидатите за новия общински съвет.

Зрители в Читалището

За всички тях народният представител Десислава Костадинова каза:”В лицето на кандидатът ни за кмет Николай Зайчев, ние имаме един достоен човек, който в изминалите 12 години от своя професионален живот- 4, от които като заместник-кмет на Община Пещера и 8 като директор на дирекция „Европейски фондове, стратегическо планиране и електронни услуги” в Община Пазарджик е доказал, че може да работи в екип, знае как да го направи, а екипната работа винаги води до успех.

В листата за Общински съвет има представители от всички сфери на обществения живот. Има лица от досегашното местно управление, представители на бизнеса, на младежите, на културата, на образованието, на земеделския сектор. Търсили сме баланс и приемственост между опита и младостта, за да се случват нещата през следващите 4 години по правилния начин.

Никой от нас не бива да допусне с гласа си да отдалечи Община Пещера от единствения правилен път за всяка една община в България, а именно европейският, както беше страната ни отдалечена в периода 2013-2014 г.”

Десислава Костадинова

Костадинова гарантира личната си подкрепа за изпълнение на ясните и конкретни цели, залегнали в Управленската програма на Николай Зайчев. Самият той заяви, че ще работи за това след 4 години хората от община Пещера да са по-щастливи, отново да вярват и да мечтаят.

Представяне съветници

 

От името на кандидатите за общински съветници д-р Цветанка Лепарова, пък гарантира, че ще изпълняват задълженията си по най-добрия начин.

Николай Славеев

Дошлите в залата имаха възможност да се насладят на любимият си народен изпълнител Николай Славеев, който бе в Пещера със своя бенд и балет. Славеев призова пещерци на 25 октомври да подкрепят новото начало с номер 10 в бюлетината. А концертът по традиция завърши с български хора.

Хоро

А това е пълната листа на ГЕРБ:

1

Николай Йорданов Зайчев

2

Цветанка Петрова Лепарова

3

Йордан Димитров Кавлаков

4

Красимир Димитров Киров

5

Илиян Тодоров Петров

6

Неделчо Атанасов Рядков

7

Пламен Илиев Маджаров

8

Пламен Йорданов Стоев

9

Дафинка Цветанова Радулова

10

Ружди Шукриев Мехмедов

11

Яков Стоилов Джаров

12

Иван Петров Гюров

13

Таня Иванова Аргирова

14

Михаил Янков Фолев

15

Любомир Василев Бонев

16

Добринка Христова Смилянова

17

Борис Трайчев Гаджев

18

Яна Петрова Кулинска

19

Славка Стефанова Чанакчалиева

20

Нина Георгиева Павлова

21

Явор Василев Гудов

Коментари