Общество

Преглед на печата

Оттеглянето на Цветан Цветанов от ръководните си постове в ГЕРБ е водеща тема за печатните издания.

Борисов разжалва Цветанов, е водещото заглавие на Стандарт. Вторият човек в ГЕРБ напуска политиката, чистката ще продължи, продължава статията. Вестникът припомня думите на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, че според резултатите ще прецени дали хората са простили за скандала Апартаментгейт, който тръгна от луксозното жилище на Цветанов.

Цветанов след "запазеното хладнокръвие по изборите" слезе от всички постове, пише по темата 24 часа.

Борисов се раздели с обичното си дете Цветанов четем на водещата страница на Сега.

Само двадесетина дни след като заяви, че обича Цветан Цветанов като "дете, което обаче сложи катран в кацата с мед", Борисов се раздели с него.

Определящият се като ляв вестник Дума се включва по темата със заглавие:Цветанов изгонен заради евровота. ГЕРБ се срива не само в национален мащаб, а и в редица знакови градове, Борисов се готви за избори, допълва изданието.

За пълен хаос в броенето на бюлетините от евроизборите съобщава Труд. Изданието допълва, че е открило протокол, в който преференциите са повече от гласовете. ЦИК публикува 4773 грешки в 1919 изборни протокола, минути преди да обяви окончателните резултати от евровота късно вечерта в сряда. Неточности в отчитането на гласовете са допуснати от секционни и районни избирателни комисии на територията на всички области у нас, както и в 10 страни по цял свят.

АПИ и МВР обещаха задръствания към морето и това лято информира Сега от първата си страница. Заради очаквания засилен трафик през летния сезон ще бъде спирано движението на тежкотоварните автомобили по магистрали и натоварените пътища в пиковите часове в края на работната седмица и през уикендите. 
Източник : / БНР /

Коментари