Общество

Преглед на печата

2,5 млн. българи пострадали от атаката към Фейсбук, пише в заглавие 24 часа. Всекидневникът обяснява, че те са били изхвърлени от социалната мрежа и е трябвало отново да въведат данните си за влизане в нея. Причината е, че те са били онлайн, докато Фейсбук е обновявал системите си за сигурност след атаката, при която профилите на 50 милиона потребители на социалната мрежа по света бяха хакнати. Заради най-голямата хакерска атака социалната мрежа ще подобри сигурността си, уточнява 24 часа.
"Борисов хвали митниците в ООН за успешната акция, при която бяха хванати 712 килограма хероин, транспортирани от Иран за Австрия, съобщава още изданието. Премиерът е бил особено радостен, че акцията е извършена 2 дни след събитието в ООН за справяне с проблема с наркотиците, на което България беше съпредседател, допълва 24 часа.
"България и САЩ препотвърдиха стратегическото си партньорства", съобщава Телеграф. Изданието цитира думи на премиера Бойко Борисов при срещата му в Ню Йорк с американския държавен секретар Майк Помпео. След срещата българският министър-председател е заявил, че двете страни споделят общи ценности и интереси и имат ангажимент към опазването на мира и международния ред.
Източник : / БНР /

Коментари