Култура

Побързайте и запишете децата си за безплатния спектакъл в петък

Написано от Пещераинфо

Побързайте и запишете децата си за безплатния куклен спектакъл, който ще се играе този петък, от 11.00 ч., на сцената на читалище „Развитие – 1873“ в Пещера.

Постановката „Палавникът“ на хасковския театър „Иван Димов“ гостува в града, тя е подарък от „Биовет“АД за всички малчугани, на възраст от 4 до 10 години от Пещера и другите населени места в обкината, по случай 1 юни – Ден на детето.

Тъй като местата в салона са ограничени е добре да направите предварителна заявка за своето дете или внуче. Придружителите на децата също ще гледат постановката безплатно.

Няма дете което да не прави онези нежни и весели пакости. Но, включи ли се в тях някой възрастен пакостник, играта загрубява. Даже става неприятна. Как по весел начин и игра да се преборим с лошотията и всичко да завърши добре ще разберете, ако гледате новия куклен спектакъл – “Пакостникът“.

Веселбата е гарантирана!

„Пакосникът“ е и бенефис на режисьора  Янко Митев и неговия живот на сцената. 45 години, над двеста и петдесет изиграни роли, петнадесет написани и поставени пиеси, много международни и национални награди.

„Пакостникът“ е забавен детски спектакъл от  Йозеф Пеер и Лео Спачил.
Сценичен вариант и постановка  Янко Митев. Сценография и кукли Наталия Гочева и Христина Младенович – Храстче. В ролите: Стефана Дункова, Илиян Диков и Нелина Михайлова.

Заявете своето присъствие на тел: 0887384533

Коментари