Общество

Пещерец стана заместник-окръжен прокурор в Смолян

Написано от Пещераинфо

Бившият заместник-районен прокурор и говорител на Районната прокуратура в Пловдив Атанас Илков отива в Смолян. Той е назначен за заместник-окръжен прокурор на Окръжната прокуратура там с решението на Прокурорската колегия, изпълняваща функциите на Висш прокурорски съвет, съобщи Марица.

Атанас Илиев е роден в Пещера. Той е бил следовател в Окръжна следствена служба в Пазарджик в периода 2005 – 2006 г., Прокурор е от 2006 г. Кариерата си започва в Пещера, след това е прокурор във Велинград, а в Районната прокуратура в Пловдив работи от 2012 г. до настоящия момент. Главният прокурор Сотир Цацаров го награди през 2017 г. с грамота и с предметна награда – мобилен телефон, за проявен висок професионализъм в работата и образцово изпълнение на служебните задължения. Атанас Илиев бе заместник-шеф на Районната прокуратура в града под тепетата, както и нейн говорител.

Припомняме, че Илиев подаде оставка като заместник-районен прокурор в началото на март. За това свое решение той посочи лични причини. След това беше преназначен като редови прокурор, а с решение от днес вече е заместник-шеф на Окръжната прокуратура в

Коментари