Избори

Пещера посрещна Централния предизборен лъч на ЦС на ДПС

На 17.03.2017 г. предизборният лъч на ЦС на ДПС  пристигна в Пазарджишка област за да се срещне с членове и симпатизанти на ДПС от областта. Обиколката започна от най-младата община в страната  Сърница. Гости бяха Мустафа Карадайъ – Председател на ДПС, Искра Михайлова – евродепутат и председател на комисията по Регионално развитие в Европейския парламент, Филиз Хюсменова – евродепутат и зам.председател на ДПС,  Илхан Кючюк – евродепутат и председател на МДПС, Велислава Кръстева- член на ЦОБ, Юмер Хамза – областен председател на ДПС, кандидат депутатите от листа на ДПС за Пазарджишки избирателен район. Срещата с избирателите на общината премина в тон  на уважение и взаимно уважение.

 

Общинското  ръководство на ДПС в Пещера проведе предизборна среща с членове и симпатизанти.  Официално  бяха представени  част от кандидатите за народни представители на партията – Зехра Алиш, Осман Мурадов и Фатма Исаева. На събитието присъстваха Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, Илхан Кючюк – председател на Младежко ДПС, Десислава Христова – кандидат за народен представител от листата в 25 МИР София, областния председател на ДПС Пазарджик- Юмер Хамза.

Юмер Хамза  запозна присъстващите с кандидат-депутатската листа на ДПС в 13-ти МИР в Пазарджик. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви: „На президентските избори предизвикахме промяната, сега дойде времето да реализираме тази възможност за достоен жизнен стандарт и сигурност за всички български граждани без разлика на етническа или верска основа“. „Да спасим България не е просто мото, а е нашият призив към всички симпатизанти на ДПС и български граждани.“ Той призова към единство. „Имаме нуждата от подкрепата на всеки и на всички.”

Зехра Алиш представи приоритетите на Движението за права и свободи в предстоящите парламентарни избори за борба с бедността и демографската криза.
По време на срещата бе обсъдена и актуалната политическа ситуация у нас, както и реалните проблеми на избирателите.

Хората изразиха задоволството си от коректността на кандидатите на ДПС, изразиха задоволството  и загрижеността си по проблемите засегнати в политическото послание на почетния председател д-р Ахмед Доган. Те изразиха подкрепата си за листата с номер 9 в интегралната бюлетина на предстоящите избори на 26 март.

Предизборният лъч на ЦС на ДПС с председателя на партията – Мустафа Карадайъ, Илхан Кючук- Председател на МДПС и настоящ евродепутат, кандидати от листата на ДПС от 13 МИР Пазарджик: Зехра Алиш, Осман Мурадов и Фатма Исаева, придружавани от областния председател на ДПС Юмер Хамза уважиха своите приятели – членове и симпатизанти от  с. Нова Махала, община Батак.

Срещата премина в изключителна атмосфера на подкрепа и убеденост в победа на предстоящите парламентарни избори на 26.03.2017 год.

След представянето на част от кандидатите от листата на ДПС в област Пазарджик от Юмер Хамза, председателя на партията Мустафа Карадайъ отправи силно и емоционално приветствие към присъстващите над 200 души в залата на читалището в с. Нова Махала. Подчерта, че подкрепата, която избирателите на община Батак дават за ДПС  и за кандидатите в листата е изключително важна за всички. Уважението трябва за бъде взаимно. „Няма как да се преборим с бедността, с ниския жизнен стандарт, ако в душите ни бушуват разрушителните енергии на разединението, противопоставянето и омразата”

Предизборна среща се проведе и в с. Драгиново , като гости на бяха: Филиз Хюсменова – зам. председател на ДПС и евродепутат, Искра Михайлова – евродепутат и втора в листата на кандидатите  за народни представители в Пазарджик, Йордан Цонев- водач на листата в Хасково, Сергей Кичиков – кандидат за народен представител   и много активисти от областния и общинския съвет на ДПС в община Велинград.  Силни послания се отправиха от гостите към хората на Драгиново.

В своето изказване Искра Михайлова благодари за даденото доверие и помоли за подкрепа на предстоящите избори на 26 март. Тя заяви, че ДПС е партия, която отстоява интересите на всеки един гражданин на България, „защото проблемите на Драгиново са проблеми на граждани на Европа, живеещи в малките населени места”. Тя призова всички жители на Драгиново да подкрепят своя кандидат Сергей Кичиков, който е родом от Драгиново и познава най-добре техните проблеми.

В с. Света Петка, община Велинград от 19.00 часа се проведе митинг-концерт с участието на Есил Дюран и Орхан Мурад. На мероприятието присъстваха стотици хора. Гости бяха  Искра Михайлова – евродепутат и втора в листата на кандидатите  за народни представители в Пазарджик, Филиз Хюсменова – зам. председател на ДПС и евродепутат, Йордан Цонев- водач на листата в Хасково, Сергей Кичиков – кандидат за народен представител. Общинският лидер на ДПС Велинград Исмаил Моллов представи листата на Движението за права и свободи в област Пазарджик.

Коментари