Вашите сигнали

От Фейсбук: Защо никой не информира каква кална вода тече по тръбите?

Написано от Пещераинфо
Това е написала нашата съгражданка Бистра Мулетарова във Фейсбук:
Защо нито един от градските ни сайтове не информира за калната вода която тече по тръбите в района от Лукойл до болницата? От вчера тече мръсна вода,явно има авария. Никой не информира работи ли група по отсраняването и! Поне да се информират хората. Вярно,авариите никога не са предвидими,но ако се даде гластност,хората ще реагират адекватно и с разбиране. Всички знаем за последствията от употреба на такава вода,а е лято и температурите са над 30гр! Кой печели от това: лекари,аптеки,търговци? Каква е цената на здравето?
Напълно сте права, г-жо Мулетарова? Най-често, за да знаем, че има проблем някой трябва да ни сигнализира. Това е нашата страница във Фейсбук:
Тук можете да ни пишете, когато има проблем.
Иначе, когато сигнализираме и споделим в социалните мрежи управитела на ВКС обикновено „лови“ постовете във въздуха и дори ни се кара, че сме качили новината с проблема във Фейсбук. Вероятно и сега ако е имало публикации ги е видял.
А дали има реакция- днес са публикували следното съобщение:
РЪКОВОДСТВОТО НА „ ВКС „ ЕООД – ГР. ПЕЩЕРА УВЕДОМЯВА ГРАЖДАНИТЕ , ЧЕ ПОРАДИ ЗАМЪТВАНЕ НА ВОДАТА ОТ „НОВОМАХАЛЕНСКИ“ КАПТИРАН ИЗВОР ПИТЕЙНАТА ВОДА НЯМА ДА БЪДЕ ГОДНА ЗА ПИТЕЙНО БИТОВИ НУЖДИ  В СЛЕДНИТЕ РАЙОНИ  ЦЕНТРАЛНА ГРАДСКА ЧАСТ, ТУРСКАТА МАХАЛА И БЛОКОВЕТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ „ЛУКОЙЛ“ . ЗА СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДЕ НАМАЛЕНО И ВОДОПОДАВАНЕТО.

Коментари