Общество

От пощата – Шефът на ЕВН отчете имотното си състояние

Уважаеми колеги,

 

Във връзка с публикация в днешния брой на български всекидневник, която напълно не отговаря на истината, бих искал да заявя следното:

 

От 2006 година живея в град Пловдив със семейството си. Обитаваме апартамент с обща площ от 88,5 квадратни метра, в жилищна сграда, построена през 1987 година. Използвам лек автомобил марка „Рено“, модел „Лагуна“. През 2012 година съм пътувал по работа до Австрия 18 пъти. При всичките си пътувания съм използвал икономична класа. 

 

Споменатата в статията месечна заплата от 70 000 лева е груба лъжа. Държа да отбележа, че не само на територията на Република България, но и в системата на групата ЕVN няма мениджър, който да получава такава заплата. Месечното ми възнаграждение е в пъти по-ниско от цитираното в материала на вестника.

 

Бих искал да изразя своето недоумение от факта, че при написването на материал, който пряко засяга мен и ЕVN България, не са били положени каквито и да било усилия за проверка на изнесените данни, нито е потърсено мнение или информация по темата от мен или компанията.

 

 

Йорг Золфелнер, регионален мениджър на ЕVN България

Коментари