Вашите сигнали

От опит – при всякакви проблеми с тока – звънете на EVN

Пещера.През седмицата жена от Пещера ни потърси за съдействие тъй като установила, че сметката и за ток е двойно по-висока от обичайната. Дамата беше предприела стъпки, за да установи защо това се е случило като се беше обадила на един от телефоните на електроразпределителното дружество.

Пещерката беше притеснена от факта, че няма физически контакт с нито един служител на ЕВН. За нейно щастие лесно и бързо бе установено, че са объркани отчетените цифри за месечното потребление на нейното домакинство. За по-малко от седмица сгрешената сметка бе коригирана и жената ще плати обичайната сума за това, което консумира като ток.

Остана обаче отворен въпросът какво да правят хората, след като от няколко месеца в Пещера няма офис за работа с клиенти на ЕВН. От дружеството уточниха за Пещераинфо, че за всички въпроси, касаещи сметки, в частност размер сума на сметка, отчетени показания, отчетен период, цени и др. всички клиенти, без значение къде се намират могат да се обръщат към телефонният център на компанията на следните телефони:

0700 1 7777 (информация)
0700 1 0007 (липса на захранване)
0700 1 0207 (автоматична проверка на сметка.

Или на: info@evn.bg

Това е предимството на телефонния център – не е необходимо лично посещение в офис, в работно време и свързаните с това разходи, сподели Петър Костадинов от ЕВН. Разбира се има моменти, когато е необходимо да се изчака няколко минути за свързване с оператор, както по същият начин може да се случи да се формира опашка в даден офис и отново да е необходимо изчакване, но това не трябва да отказва клиентите, категорични са от дружеството..

 

 

Коментари