Вашите сигнали

От мрежата: Свобода значи Пещера

Георги Харизанов апелира във Фейсбук: "Свобода или смърт" свобода значи Пещера. Искам да поема една инициятива незнам дали ще успея. Чуствам че на нашия стадион е някак тих и мисля че трябва да се направи една фенска група. Да започнем със едно емблематично знаме в чест на отбора. Ако има желаещи да помогнат финансово дори с малки средства няма да е лошо. Нека тръгнем от някъде, момчета имат нужда от нас.

Пещераинфо се присединява към този апел. Нека стадионът бъде огласян от подкрепящи фенове. Не е нормално по време на домакинските мачове да има тимове, които идват с десетина привърженици и те да се чуват, а 200-300 пещерци да мълчат и дори често да ругаят своите.

Има ли мъжки отбор със стабилно участие в Трета лига ще има и детско-юношеска школа. Има ли школа скоро в първия отбор ще играят повече футоблисти от Пещера. 

Макар и трудно, Община Пещера, "Биовет"АД, и "ВП брандс интернешънъл", както и някои по-малки спонсори успяват да осигуряват средства "Свобода" д играе в полупрофесионалната група. А парите не са малко – за спокоен сезон трябват над 120 000 лв. В продажба са пуснати и клубни карти, които са начин пещерци да подкрепят отбора и по този начин. Защото каквото и да си говорим футболът остава най-популярната и най-обичана игра и би било чудесно ако се привлекат повече деца, които да тренират. Вижда се, че спортът в нашия град малко по малко се възражда. Нека всички бъдем част от този процес.

Коментари