Любопитно Общество

От д-р Кавръкова: Добрите дела продължават – две истории за доброто и това, че то се случва в Пещера

Написано от Пещераинфо

Приятелски поздрав на всички фенове на добрите новини!

Обещах да ви уведомя за какво ще даря заплатата си като общински съветник за месец август. Преди това искам сърдечно да благодаря на общинските съветници Илиян Петров, д-р Цветанка Лепарова, и  д-р Пламен  Маджаров и на колегите ми д-р Стоил Апостолов и д-р Славчо Стоянов, които вече по традиция и този път се включиха в дарителката ми кампания. Изказвам специална благодарност на една жена с голямо сърце, която ме спря пред поликлиниката с думите: „Харесвам много , това, което правите, желая да участвам и аз.“ Когато я попитах за името каза : “Просто Рени.“  Рени, благодаря ти за жеста и доверието, което ми гласува! Събраната от всички сума даряваме на:

– младите и много талантливи художници от Основно училище П.Р. Славейков“ с ръководител г-н Николай Руков;

– участниците в кръжока по дърводелство в Основно училище „Св. Патриарх Евтимий“ под ръководството на Костадин Карамаринов, когото децата с любов наричат Чичо Коце;

– на достойните хора от Клуба на инвалидите и Клуба на хората с психични проблеми.

Искам да споделя с вас за още един жест на уважение и признателност, какъвто лично аз видях за първи път. Поканиха ме на едно мило тържество в сряда на 18 септември, организирано от чудесните ми съграждани, живеещи на ул. „Симон Налбант“ № 48, вход Б. Те благодариха на г-н Зайчев и екипа му  за санирания блок .Още по- приятна беше изненадата ми, че бяха поканили и строителите – майсторите със златни ръце както  ги нарекоха от фирмата – изпълнител.

Мили хора, възхищавам се от това, което направихте, и от топлите човешки отношения между вас! Продължавайте да сте все така задружни и позитивни! От сърце ви желая здраве и късмет!

За пореден път се убеждавам, че в Пещера живеят прекрасни хора, за които си струва да работя. Нашият уникален град има бъдеще!

  Бъдете благословени!

 

Коментари