Политика

Обраха 90-годишна баба в пещерския парк

Разходките навън могат да бъдат опасни, не само заради жегите. В това се убеди 90-годишната жителка на Пещера И. Ф. Вчера жената сигнализирала в полицейското управление, че в района на местния парк непознат мъж е отмъкнал дамската ѝ чанта, съобщи в бюлетина си ОД МВР – Пазарджик. При проведеденото разследване органите на реда заловили за престъплението 19-годишния пещерец Н. Т.

Тази нощ в село Цар Асен пък Б. Б – 44 г. от лесичовското село Калугерово разбил входната врата и два прозореца на медицинската служба. Намесата на местния полицейски инспектор осуетила по-нататъшните му намерения.

Вчера следобед в землището на брациговското село Козарско служители на РУП – Пещера засекли А. Г. – 48 г. от Перущица и пловдивчанина П. А. – 23 г. докато режат с ножовки метални рамки от прозорци на постройка, собственост на частна фирма.

И тримата крадци са задържани. Водят се полицейски производства.

Арестуван е и мъж, задигнал в края на юни лаптоп, по време на празненство в пазарджишкото село Овчеполци. Оказало се, че това е 23-годишният Г. П. от същото село. Преносимият компютър е намерен и иззет.

Коментари