Любопитно

Нов ресторант kobo bar & dinner отваря врати в село Радилово

Написано от Пещераинфо

Българското село крие своите тайни и умее да поражда всякакви емоции у хората. Смятаме, обаче, че ,,модерно“ не е често използвана дума, когато се говори за селото. Е, искаме да променим това. Създаваме селска идилия, но по-модерна.

Ние сме новият ресторант в село Радилово – kobo bar & dinner. Качествен и съвременен ресторант е най-краткият начин, по който можем да се опишем.
Тук сме, за да ти готвим вкусна, качествена и съвременна кухня, в свежа и модерна обстановка, за която сме сигурни, че ще те впечатлява всеки път.

Една от водещите каузи за нас като компания е спомагането за развитието на населени места в област Пазарджик, както и предоставянето на уникални продукти и обслужване на нашите клиенти.

Затова създадохме kobo bar & dinner, за да направим Радилово още по-атрактивно и да носим наслада на клиентите ни.
За добрата храна са нужни добри съставки, затова качеството е ключово за нас. Като част от Лазур и Ко имаме всекидневен достъп до прясно, охладено и българско месо от собствената ни транжорна в гр. Пещера. Това ни помага да гарантираме истински местен произход на месото, което използваме, особено на свинското (производителят е само на 5 км от селото).

Всичко това е символ на божествен вкус, който ще те накара да си оближеш пръстите!
И все пак да си дойдем на думата – какво ще хапваш. Приготвили сме ти внимателно създадени рецепти и миксове от вкусове за едно не-заб-ра-ви-мо кулинарно преживяване, като:
– Български свински ребърца с Jack Daniel’s барбекю сос;
– Запечено краве сирене с български трюфел, поднесено със сладко от зелени смокини и крокан от лешници;
– Неустоима трилогия от три вида белгийски шоколад.
С две думи правим Радилово модерно и като големия град. За да се убедиш в качеството и уюта на мястото – заповядай! Доведи семейството си и своите приятели! Подготвени сме и за по-големи компании и събития. През това време можеш да ни ,,разучиш‘‘ във Facebook – https://bit.ly/kobobaranddinner и Instagram https://bit.ly/kobobaranddinnerig.
Селото е Радилово, както вече запомни, улицата е ,,Георги Ангелиев’’ № 44, а мястото е kobo bar & dinner, разбира се. Очакваме те!

Коментари