Общество

Нов магазин за висококачествени перилни препарати и козметика – директен внос от Европа отваря в Пещера

Написано от Пещераинфо

Нов магазин за почистващи и перилни препарати, козметика, битова химия, домашни потреби и бебешки продукти отваря врати в гр. Пещера. Магазинът ще предлага над 10 000 продукта, произведени за западноевропейския пазар, и ще се помещава в сградата на бившия Партиен дом на пешеходната главна улица в града до аптека Субра и РайфайзенБанк.

Предлаганите продукти са директен внос от Италия, Германия, Великобритания и Белгия, като наред с тях, ще се зареждат и турски и гръцки прахове. Така се цели избягване на порочната практика на големите вериги да предлагат на източноевропейския пазар стоки с по-ниско качество.

Освен традиционните брандове като Persil, Ariel, Exo, Colgate и др., в магазина ще се предлагат и стоки, които не се внасят в България от големите дистрибутори, като италианските перилни препарати Dash, Felce Azzura, Soft, турският бранд Yumos, гръцкияt Skip, OMO и много други.

С откриването на магазина в гр. Пещера, клиентите ще могат още по-удобно да пазаруват дрогерийни стоки с голямо разнообразие от над 10 000 отделни артикула. Търговската площ на обекта е 55 кв.м, а в близост до него ще има паркинг за по-голямо удобство на клиентите. Магазинът ще се отличава с модерна визия със светли и достъпни пространства, като клиентите ще имат непосредствен контакт и достъп до предлаганите продукти.

С откриването на новия магазин, гражданите и гостите на гр. Пещера ще могат да се възползват от богат асортимент от стоки с оптимално съотношение качество-цена, както и от висококачествени продукти от водещи европейски производители. Така могат да пестят време и средства и да намират всичко необходимо за домакинството на едно място, в сигурна и безопасна среда.

Собствениците на магазина разкриха, че ще предлагат различни промоции, намаления и игри, които да правят пазаруването интересно и изгодно. Отварянето на магазина ще се състои на 02.08.2021 г.

Коментари