Избори

Николай Зайчев: В неделя вие ще избирате – между личности, идеи и принципи

Написано от Пещераинфо

Скъпи съграждани,
Ето че предизборната кампания за местни избори ще свърши в Деня на народните будители. Надявам се това съвпадение да не е случайно. Защото днес отново имаме нужда да бъдем будни. Да не допускаме да скриват от взора ни доброто и полезното, направеното и планираното! Много неща се изписаха и изказаха в тази кампания. Най-хубавото от всичко е, че ме познавате и знаете колко от това беше лъжа и грозни опити за манипулиране на вашето мнение.
Във всеки един момент от своя живот съм бил открит и съм бил отговорен пред това да се държа достойно и да не опетня името на моите обикновени, трудолюбиви и добри родители. Всяка стъпка в професионалния си живот съм направил сам, без протекции. Това ме направи реалист и ме научи отлично да разпознавам истината от лъжата. Но ми даде и увереност да познавам собствените си възможности.
В неделя вие ще избирате – между личности, идеи и принципи. На 3 ноември изборът ще е бърз – в Пещера бюлетината ще е само една, в Радилово и Капитан Димитриево – 2. В цялата община на вашето доверие ще се надяваме общо шест човека. С двама от тях- работихме заедно един мандат. Бяхме представители на различни партии, но правехме всичко, в името на нашите съграждани. Защото, прекрачвайки прага на общинската администрация или кметството, ние вече не принадлежим на партия, а на всички хора от нашата община. Аз не съм политик, а работник. Преди 4 години минах успешно интервюто за работа пред вас. Днес отново съм пред вас, моите работодатели, вече с предимството на натрупания опит в местното самоуправление, но и като човекът, който, образно казано, си е подредил къщата – имам екип, имаме точен и ясен план какво трябва да правим през следващите 4 години. И този план е съобразен с конкретните възможности за нашата община за финансиране на нашия план.
На 3 ноември излезте отново, идете до избирателните секции и изберете кой да управлява община Пещера през следващите 4 години.
Преди финала на кампанията искам да благодаря на всички вас за подкрепата на първия тур на изборите, на ПП ГЕРБ , че отново заложи на мен, като кандидат за кмет на община Пещера и на всички които работиха неуморно в кампанията.
И в края, но не на последно място, Честит празник! Днес българинът отдава своята почит към онези светли личности в нашето минало, които изградиха и съхраниха нашите духовни ценности и културното ни самосъзнание на българи!

Коментари