Институции

Неправилно паркирани МПС в Пещера пречат на снегорините

Taxidermy shabby chic Neutra, bicycle rights forage sriracha Pinterest flexitarian. Normcore jean shorts seitan mixtape, hella dreamcatcher Portland cred leggings four dollar toast food truck.
Написано от Пещераинфо

Пещера. „Неправилно паркирани лични превозни средства силно затрудняват почистването на пътните артерий от снежната покривка“, съобщи за Пещераинфо Николай Гълъбов- секретар на общинската администрация. Той допълни, че снегорините не са в състояние да отстранят снега, поради спрелите превозни средства, особено в централната градска част на Пещера. От общинската администрация призовават собственицете на МПС да съблюдават пътните знаци и правилата за движение по пътищата. „Нека проявим малко обществено съзнание, за да няма недоволни от снегопочистването в града“, апелира Гълъбов.

Иначе към 11.30 часа основните улици в Пещера бяха почистени, в това се увери репортер на Пещераинфо. Почистват се и част от тротоарите. Снегопочистването пред жилищните сгради, офисите, заведенията и магазините обаче е грижа на собствениците на съответните обекти.

Коментари