Избори

На среща в пенсионерския клуб Николай Зайчев и д-р Лиляна Кавръкова представиха приоритетите на ГЕРБ за новия управленски мандат

Написано от Пещераинфо

Пещера.Кандидатът за кмет на община Пещера Николай Зайчев, заедно с кандидата за общински съветник от ГЕРБ д-р Лиляна Кавръкова се срещнаха с членове на Пенсионерския клуб в Пещера. В открит разговор бяха обсъдени и национални, и местни проблеми пред възрастните хора в България и в частност в Пещера.

През четирите години като кмет на Пещера г-н Зайчев доказа, че работи в интерес на хората от третата възраст и те оцениха това.

За първи път в Пещера всички услуги, които община Пещера предоставя на своите граждани, бяха свалени на нивото на площада, за да не се налага на трудноподвижните и възрастните хора да се катерят по етажите на сградата на общинска администрация. Успоредно с това на различни места в града и селата бяха монтирани пейки, на които хората да могат да отдъхват спокойно. Община Пещера използва различни възможности и мерки, за да осигури топъл обяд на онези възрастни хора, които са в нужда, особено самотно живеещите.

Подобриха се услугите в Дневния център за възрастни хора с увреждания, който работи с пълен капацитет и предлага широк обем от услуги за своите потребители.

Г-н Зайчев засегна и две от важните теми за хората в третата възраст, които той залага в своите приоритети. Досегашният кмет обеща да бъде решен въпросът с доставката на дърва за огрев за на населението, чрез създаването на склад за дърва на територията на Община Пещера, който е в процес на изграждане. Кандидатът за кмет обясни, че ще бъде осигурен постоянен дебит на стопанската вода за населението, чрез сключване на договор за доставка между Община Пещера и НЕК. Една важна тема за местната общност, по която г-н Зайчев обясни, че като кмет е водил активен диалог, който ще продължи.

ГЕРБ е с номер 43 в бюлетините!

 

Коментари