Спорт

Младите волейболисти получиха дарение от екипи

Написано от Добрина Димитрова

Пещера​.Децата от ВК„ТОП ВОЛЕЙ” бяха зарадвани със състезателни екипи, предоставени от  д-р Лиляна Кавръкова, съобщи за Пещераинфо Димитър Янев.  Екипите са закупени със средства, събрани от дарителската кампания, инициирана от д-р Кавръкова. Волейболът е отборен спорт и придобиването на умения и навици е дълъг и сложен процес, в който трениращите трябва да проявят постоянство, трудолюбие, инат и дисциплина. Децата тренират от няколко месеца и се надяваме да се задържат и да се сформират отбори в различните пол и възрастови групи, коментира Янев. 
Това не е първата проява на жест от страна на д-р Кавръкова. Миналата година тя осигури парите за две оригинални топки, с които мъжкият отбор на ТОП ВОЛЕЙ играе в ЛВЛ – Волеймания. Ръководството на клубът е благодарен на д-р Кавръкова и й пожелава много успехи в личен и професионален  план и нека бъде пример за повече хора и фирми, които като нея да подпомагат спорта в града, допълни Димитър Янев. 
Тренировките по волейбол ще продължат и след приключване на учебната година! От клуба очакват нови попълнения и желаещи да тренират! За повече информация на тел: 0888 998 330 – Димитър Янев

Коментари