Любопитно

Месечен хороскоп за октомври 2023 година

Написано от Пещераинфо

Източник: Horoskopa.com

През месец октомври, настроението ви се покачва, заедно с вашата жизнена енергия.

Предпочитате да се забавлявате, вместо да работите упорито. Спазвайте графика си.

Отделете си време, както за физическа така и за умствена почивка.

mesechen-horoskop-ovenМесечен хороскоп за Овен
Получавате нови възможности за изяви и печалби. Пристигат спечелени преди време пари, които сте отписали. Това ви дава възможност да осъществите едно намерение. Влизате в общество на много разумни хора, тясно свързани с чужбина.

mesechen-horoskop-telecМесечен хороскоп за Телец
През този месец ликвидирате някои от проблемите си, решението намирате бързо и се оказва лесно и просто. Млад човек може да ви създава грижи. Сега сте ангажирани с неща, които са или поставят началото на нови за вас материални успехи.

mesechen-horoskop-bliznaciМесечен хороскоп за Близнаци
През целия месец, а за някои, които работят с хора и особено с деца, и до края на годината, напрежението е по-голямо от друг път. През първата десетдневка на месеца имате и проблеми в дома си, вероятни са разправии с интимния партньор заради голямата ви натовареност.

mesechen-horoskop-rakМесечен хороскоп за Рак
Месецът преминава спокойно, ако укротите желанието си да командвате, макар и не открито, а в личния ви живот – ако намалите подозрителността и ревността си. И , които да ви развали настроението, но бързо го забравяте. През месеца разцъфтява една нова любов.

mesechen-horoskop-luvМесечен хороскоп за Лъв
Започва богат на събития месец. Тези от вас, които работят далече от мястото, в което живеят и в което е настанено семейството им, правят всичко възможно да преместят работата си. Не е сигурно дали е разумно да го правите точно през този месец – може да загубите възможностите си за работа в тази област.

mesechen-horoskop-deva

Месечен хороскоп за Дева
Тези от вас, които подготвят паралелна работа на тази, която сега работят, срещат доста трудности, които няма да са само организационни. Вероятно трябва да намерят начин да няма така нареченият сблъсък на интереси. Безработните имат шанса сега да си намерят работа, но трябва да го поискат сериозно.

mesechen-horoskop-vezniМесечен хороскоп за Везни
Месецът няма лесно да ви донесе победите и нещата, към които сте протегнали ръце. Налага се да сте по-внимателни, що се отнася до вземане на решения, свързани специално с имуществото ви. В бизнеса трябва да се прояви много голямо внимание, защото само един погрешен подпис може да стане причина за много, много проблеми, които дълго време да не могат да бъдат разрешени.

mesechen-horoskop-skorpionМесечен хороскоп за Скорпион
Почти през цялата първа половина на месеца сте заети със задачи, които не са ви свойствени. Към края на месеца имате проблем на работното място. Имате възможност да уредите проблем с финанси. Напрежението, а при някои и неизясненото положение в деловите сфери, може да ги принуди да мислят за промени, които ако се реализират през този месец, няма да приключат приятно.

mesechen-horoskop-strelecМесечен хороскоп за Стрелец
През този месец сте и весели, и угрижени – еднакво без големи и важни поводи се радвате на уважение и признание. Повечето от вас се радват на успехи, които могат да дойдат много неочаквано, без особено напрежение. Срещате се с приятни хора, които стават причина да решите много от въпросите, които ви вълнуват.

mesechen-horoskop-kozirogМесечен хороскоп за Козирог
Каквото и да ви се случи, през този месец не бива да влизате в конфликт. Правите нови покупки и те ви носят късмет. Получавате подаръци като знак за любов. За да си запазите преднината пред конкурентите и завоюваните територии, опитайте се през този месец да сте не само по-активни, но и по-аналитични.

mesechen-horoskop-vodoleiМесечен хороскоп за Водолей
Месецът преминава доста разнообразно. През първата десетдневка се занимавате повече с проблеми от личния си живот. Може би се налага да се намесите в живота на близки млади хора, деца или кръвни роднини. Намесата няма да е много приятна нито за вас, нито за тях, но се налага.

mesechen-horoskop-ribiМесечен хороскоп за Риби
Почти през цялата първа половина на месеца сте заети със задачи, които не са ви свойствени. Към края на месеца имате проблем на работното място. Имате възможност да уредите проблем с финанси. Напрежението, а при някои и неизясненото положение в деловите сфери, може да ги принуди да мислят за промени, които ако се реализират през този месец, няма да приключат приятно.

Коментари