Криминално Политика

Криминална хроника

Пазарджик. Пешеходка пресичаща на пешеходна пътека бе блъсната от лека кола. Инцидента е станал снощи около 18.50ч. на бул. „Цар Освободител“ в Пазарджик. 40-годишният Т.Б. от областния град блъснал с „Рено“-то си пресичащата пътното платно М.Н.-60г. В момента на удара жената била върху пешеходна пътека. Тя е транспортирана от екип на „Спешна помощ“ в областната болница със съмнения за комоцио. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

Четирима извършили кражби от метални съоръжения са задържани от служители на РУП-Пазарджик. Вчера около 10.30ч. в землището на пазарджишкото село Звъничево апаши срязали подпорни метални колони от бункер за хранене на риба, собственост на частна фирма. В резултат на светкавичната реакция на пазарджишките полицаи в близост до местопрестъплението били заловени С.Б.-55г. и 55-годишната Д.В. и двамата от септемврийското село Злокучене.
Около 14.30ч. служители на „Териториална полиция“ при РУП-Пазарджик извършвали редовния си обход. В района на село Огняново униформените засекли в момент на кражба Р.К.-31г. от областния град и М.М.-36г. от Хасково. „Дуото“ срязало метални винкели от шахтите на колектор за отпадни води. И четиримата апаши са задържани в ареста на РУП-Пазарджик. Спрямо тях са образувани бързи производства.

Коментари