Общество

Краси Ранков отново на пазарджишка сцена

Актьорът  Красимир Ранков, известен още като Антон Ставрев от сериала „Стъклен дом”,  ще играе  в постановка на пазарджишкия театър, съобщи Pz-info.com.

На обиколка зад кулисите се натъкнахме на г-н Ранков в работен режим. Когато ни забеляза реакцията на актьора беше неочаквана: „Вие така ли ще ме снимате? За тези посещения се предупреждава поне един ден по-рано .” Веднага след това актьорът се разсмя (все едно ни каза: Ама вие май се хванахте.) и ни покани до проследим част от репетицията. Актьорите работиха с огромна лекота и чудесен синхрон между персонажите. Въпреки пистолета в ръката на Ранков, тази част от репетицията, която видяхме, предвещава по-скоро добро настроение.

По време на разходката имахме удоволствието да пристъстваме на още една репетиция на актьорите от театъра. Постановката обещава да е ексцентрична, комедийна, завладяваща  публиката в залата.За момента името на спектаклите, които театърът подготвя, все още се пазят в тайна, но обещават на зрителите си едно незабравимо преживяване.

Коментари