Институции

Коледа в Дневния център за деца и младежи с увреждания

Дневен център за деца и младежи с увреждания Пещера отпразнуваха настъпването на Коледните и Новогодишни празници с тържество. На него присъстваха д-р Златка Ангелова – председател на Фондация „Социални практики в общността“ представители на отдел „Закрила на детето“ и отдел „Хора с увреждания и социални услуги“ към Дирекция „Социално подпомагане“ Пещера, Фаня Иванова бивш общински съветник, директорите на социалните услуги Дневен център за пълнолетни лица с увреждания Мария Кабакова и Директорът на Център за настаняване от семеен тип за деца без увреждания Аксения Лулова, родители на децата, ползващи социалната услуга.

Екипът на центъра бе подготвил ръчно изработени благодарствени писма за дарители, коледни бутилки за гостите изработени с много любов. Съдържанието им е бяло вино Srebarna, произведено и бутилирано от „Винарска изба Кайнарджа“ ООД с. Кайнарджа, дарено на услугата.

Сладкарници „Алибаз“ и „Гергана“ и  д-р Лиляна Кавръкова, осигуриха сладки изкушения за децата.

Програмата бе изнесена от самите деца, които рецитираха стихове, представиха коледна сценка и танц. Дядо Коледа донесе подарък за всяко дете осигурен от Фондация „Социални практики в общността“ гр. Пазарджик. За доброто настроение на всички се погрижиха известните и обичани изпълнителки Симона Загорова и Никол Тодорова, както и озвучителят Осман Исаев, участието на всички бе благотворително.

Коментари