Спорт

Клубът по тенис на маса влезе в Лигата

Написано от Пещераинфо

Пещера за първи път в историята на града ще има отбор, който ще се състезава в Лигата на тениса. СКТМ“Пещера“ е в група В2, а първите мачове ще са на 12 и 13 октомври. Отборът ще мери сили със седем отбора: СКТМ ЦСКА-София, СКТМ Неврокоп-Гоце Делчев, СКТМ Пазарджик, СКТМ Тенис 2-Панагюрище, СКТМ1995 – 2 Панагюрище,СКТМ Пирин-Благоевград, СКТМПирин2-Благоевград. Освен това ще участва и на турнира за купата на Брацигово, който ще е на 13 октомври. Така в този ден клубът ще се състезава на два фронта.

„Искам да благодаря на всички приятели, които през тези години ни подкрепят и помагат на клуба, на всички в отбора за резултатите, които постигаме“, каза за Пещераинфо председателят на клуба Валентин Делчев.

Клубът по тенис на маса пише история след многобройните турнири които организира в залата си в Пещера, също така и благотворителни в подкрепа на различни каузи като паметника на Васил Левски, ремонт в църквата „Света Петка“, кампанията в подкрепа на Наско и Емо, които се борят за живота си.

Многобройните контакти и приятелства, които клубът създаде през тези три години с Брацигово, Пазарджик, Пловдив, Гоце Делчев, Крумово, Бяга, Карлово, Калофер, Клисура, Смолян и на всички в клуба, донесе това изключително постижение!

Коментари